Uutta ja ajan­kohtaista

Päivitämme Facebookiin ja Instagramiin kuulumisia ja tunnelmia, joten ota meidät seurantaan @nakokentta.

21.12.2020

Joulunajan aukioloajat

Joulunajan aukioloaikamme:

Keskiviikkona 23.12 suljemme kello 14.00

Torstai 24.12 - sunnuntai 27.12 liikkeemme on suljettu

Torstaina 31.12 suljemme kello 14.00

Uudenvuodenpäivänä 1.1. ja lauantaina 2.1 liikkeemme on suljettu

Tiistaina 5.1 suljemme kello 14.00

Loppiaisena 6.1 liikkeemme on suljettu

Kiitämme asiakkaitamme kuluneesta vuodesta ja toivotamme rauhallista joulunaikaa!

19.10.2020

Covid-19 optikkoliikkeessä

Palvelemme asiakkaitamme toistaiseksi normaaliin tapaan, alla olevan ohjeistuksen huomioiden. Myymälämme on avoinna seuraavasti: maanantai-keskiviikko 10-18, torstai-perjantai 9-17 & lauantai 10-14. Muina aikoina palvelemme sopimuksen mukaan. 

Huomioimme koronaviruksen liikkeessämme THL:n ja Näe Ry:n 26.2.2021 päivitetyn ohjeistuksen mukaisesti. Seuraamme myös Pirkanmaan Sairaanhoitopiirin tiedotusta viruksen leviämisvaiheista ja noudatamme alueellisia suosituksia sekä Aluehallintoviraston (Avi) määräyksiä. 

Pirkanmaan Sairaanhoitopiirin 27.4.2021 antaman ohjeistuksen mukaisesti suosittelemme kaikkien liikkeessämme asioivien käyttävän kasvomaskia. 

Pyydämme liikkeessämme asioivia desinfioimaan kätensä tarjolla olevalla käsihuuhteella ennen kehysten sovittamista tai näöntutkimusta. Lisäksi toivomme, että saavut myymälään yksin tai vain yhden makutuomarin/saattajan kanssa. Asiakasmäärän rajoittamisen taustalla on Avi:n päätös siitä, että myymälätiloissa henkilöiden väliset lähikontaktit tulisi voida tosiasiallisesti välttää.

Noudatamme normaalia, korkeaa hygieniatasoa ja yleisiä neuvoja tartunnan ehkäisemiseksi. Vältämme kättelyä ja huolehdimme hyvästä käsi- ja tutkimusvälinehygieniasta sekä asianmukaisista suojavarusteista.

Desinfioimme tutkimuslaitteet jokaisen käyttökerran jälkeen ja myymälän pinnat sekä sovitetut kehykset säännöllisesti. Varotoimenpiteenä pyrimme noudattamaan vähintään kahden metrin etäisyyttä asiakkaisiimme. 

Mikäli sinulla on hengitystieinfektio- tai koronavirusoireita, kannattaa näöntutkimukseen tulemista siirtää aikaisintaan 14 vrk:n päähän. Lisäksi Näe Ry suosittaa, että mikäli sinä tai läheisesi olette olleet ulkomailla alle 14 vrk sitten, olisi näöntutkimus hyvä siirtää aikaisintaan 14 vrk:n päähän. 

Seuraamme viranomaisten ohjeistusta koronaviruksen varalle ja päivitämme toimintaohjeitamme tarvittaessa.