Siirry sisältöön

Asian­tuntevaa palvelua

Tyylikkäiden kehysten ja yksilöllisten linssiratkaisujen lisäksi me taidamme myös optikoiden perinteikkäitä käsityötaitoja.

Näön­tarkastukset

Optikkomme ja optometristimme paneutuvat näkemisen tarpeisiisi ja tekevät haastavimmatkin näöntutkimukset vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla.

Sovitamme piilolaseja arkeen, juhlaan ja monenlaisiin harrastuksiin. Meiltä löydät myös monipuolisen valikoiman piilolasien hoitotuotteita.

#näöntarkastus #piilolasit #piilolinssit #silmälasit #aurinkolasit

Kehys­asiantuntemus

Uusien kehysten valinnan ollessa Sinulle ajankohtainen, me Näkökentässä autamme Sinua mielellämme. Olemme luoneet uusittuun liikkeeseemme rauhallisen ja miellyttävän ilmapiirin, jossa on mukava asioida. Istahtaa ja inspiroitua.

#kehysmuoti #kehystrendit #silmälasienkehykset

Muut palvelut

Meillä on työterveyshuollon asiantuntijakoulutus työnäkemisessä. Toteutamme vaativimmatkin työnäkemisen ratkaisut, kuten näyttöpäätelasit ja optisesti hiotut suojalasit, sekä näkötestit monipuolisesti yrityksille ja yksityishenkilöille.

#erityistyölasit #näyttöpäätelasit #suojalasit

Lataa lähete optikolle

Näkökentän optikot ja optometristit taitavat myös ammattikuntamme perinteiset käsityötaidot. Valmistamme silmälasit omassa työpajassamme. Työpajasta löytyvät sekä perinteiset työkalut että uusimman teknologian hiontakoneet. Tämä mahdollistaa nopean ja joustavan toimituksen. Tarvittaessa reunahiomme myös uudet linssit vanhaan silmälasikehykseen sekä korjaamme ja huollamme rikkoutuneet lasisi käyttökuntoon. Pajallamme onnistuvat myös juotoskorjaukset, nopeasti ja ammattitaidolla.

#silmälasienhionta #silmälasienvalmistus #silmälasienkorjaus

Silmälääkäri Anssi Poussu, silmätautien erikoislääkäri, lääketieteen tohtori

#silmälääkäri