Siirry sisältöön

Silmälasi­kehykset ovat into­himomme

Silmälasit ovat osa muotia mutta ennen kaikkea osa persoonaa.

Haluamme että mallistomme on tyylikäs ja ajankohtainen, siksi valitsemme itse jokaisen kehyksen ja aurinkolasin. Kehysten laadukkuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Meillä on jo nyt ajatus tulevista trendeistä, olemme aina askeleen edellä.

Oliver Peoples

Oliver Peoples syntyi vuonna 1987 Kalifornian sydämessä, ikonisella Hollywoodin Sunset Boulevardilla. Los Angelesin ainutaatuinen kulttuuri, joka on sekoitus muotia, elokuvaa, taidetta ja musiikkia, inspiroi yhä edelleen vahvasti Oliver Peoplesin kehyksiä ja aurinkolaseja. Alusta alkaen Oliver Peoples on pitänyt kiinni ensiluokkaisesta laadusta ja ammattitaidosta kehysten valmistuksessa. Kalifornian omaleimainen kulttuuri on muovannut Oliver Peoplesista tyylikkään luksusbrändin, jolla on autenttinen ja tunnistettava tyyli sekä uskollinen asiakaskunta. Oliver Peoplesin suosituimpiin malleihin kuuluvat ikoniset OP-505, Gregory Peck ja O´Malley sekä uudemmat Coleridge ja Gary Grant.

#oliverpeoples

Chanel

Chanel on klassinen ranskalainen muotitalo, jonka Coco Chanel perusti Pariisissa vuonna 1909. Nykyään Chanelin eleganssia ja naisellisuutta henkivät vaatteet, laukut ja kengät ovat muodin halutuimpia asusteita. Chanel tunnetaan tinkimättömästä laadusta ja luovuudesta. Kehykset sekä aurinkolasit inspiroituvat vahvasti Chanelin runway-kokoelmista; kehysmallisto on yhdistelmä moderneja innovaatioita sekä ikonisia värejä ja tyylejä. Chanel lanseeraa uusia malleja joka sesongille, mutta muotitalolle tyypillisesti kokoelmassa on myös klassikkomalleja, jotka ovat saatavana vuodesta toiseen.

#chanel

Celine

Celine on ranskalainen muotihuone, jonka perusti Celine Vipiana vuonna 1945. Celine valmisti alkuun lasten mittatilauskenkiä ja kasvoi siitä naisten kenkien ja asusteiden valmistajaksi. Vaatteet tulivat osaksi kokoelmaa 1960-luvulla. Celine nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2008 Phoebe Philon tultua muotitalon luovaksi johtajaksi. Ensimmäinen kokelma esiteltiin kaudelle kevät/kesä 2010. Muotitalon kauniiden ja klassisten linjojen rinnalla esiteltiin nyt trendikästä minimalismia. Philon aikana luotiin myös Celinen malliston ikonisimmat aurinkolasit kuten Audrey ja Martha. Pääsuunnittelijan vaihduttua Philon jälkeen Celine lanseerasi myös miesten kokoelman vaatteita ja asusteita.

#celine

Tom Ford

Tom Ford on yhdysvaltalainen muotimaailman arvostama suunnittelija joka teki merkittävän uran muodin parissa kunnes perusti vuonna 2005 omaa nimeään kantavan brändin Tom Ford. Samana vuonna lanseerattiin ensimmäinen Tom Ford kehys- ja tuoksukokoelma. Tätä seurasivat miesten vaatteet, Tom Fordin naisten vaatemallisto esiteltiin vuonna 2010. Tom Ford-kehykset henkivät luksusta, laatua ja rohkeaa tyyliä. Suurin osa Tom Fordin kehyksistä on asetaattimuovia, mutta kokoelmassa on myös metallisia ja titaanisia kehyksiä.

#tomford 

Dior

Ranskalainen Christian Dior perusti muotitalonsa vuonna 1946. Jo ensimmäinen muotinäytös vuonna 1947 muutti ranskalaisen Haute Couturen ja Diorin siluettia alettiin kutsua nimellä "New Look". Diorin kuoleman jälkeen muotitalon linjasta on vastannut moni tunnettu suunnittelija.  Vuonna 2016 uusi taiteellinen johtaja Maria Grazia Chiuri toi Diorin muotitaloon nuorekkaan tuulahduksen; nykyään Dior on täydellinen yhdistelmä klassista tyyliä ja modernia suunnittelua. Diorin silmälasit ja aurinkolasit kiehtovat vuodesta toiseen; loistokas tyyli ja kaunit arkkitehtoniset linjat antavat Diorin kehyksille näyttävyyttä muotitalon ikonisessa hengessä.

#dior #christiandior

Prada

Prada on italialainen vuonna 1913 perustettu muotitalo. Prada edustaa italialaisen tyylin ja kulttuurin parhaimmistoa. Miuccia Pradan vuodesta 1978 luotsaama muotitalo on yksi muodin arvostetuimmista brändeistä. Lopulta vuonna 2000 mukaan tulivat myös silmä- ja aurinkolasit  Pradan silmälasit ja aurinkolasit edustavat laadukasta viimeistelyä ja trendikkyyttä. Pradan vaatemallistojen värit, muotokieli ja elementit toistuvat tyylikkäästi kehysten yksityiskohdissa. Klassisen mustan ja ruskean rinnalla nähdään usein leikkisiä väriyhdistelmiä eivätkä kirkkaat väritkään ole poikkeus Pradan mallistoissa.

#prada

Giorgio Armani

Ajaton tyylikkyys on Giorgio Armanin tunnusmerkki. Giorgio Armani perusti nimeään kantavan muotitalon vuonna 1975. Puhdaslinjaiset ja elegantit kehykset ilmentävät vahvasti Giorgio Armanin estetiikkaa. Viimeistellyt yksityiskohdat ja laadukkuus toistuvat Giorgio Armanin silmälaseissa ja aurinkolaseissa vuodesta toiseen. Mallistoon kuuluukin aina myös ikonisia malleja 80- ja 90-luvuilta. Vaikka Giorgio Armanin mallistoa leimaa ennen kaikkea italialainen tyylikkyys, löytyy kokoelmasta aina myös rohkeampia vaihtoehtoja.

#armani #giorgioarmani

Oakley

Jim Jannard perusti Oakleyn vuonna 1975. Tänä päivänä Oakley on yksi johtavista urheilulasien valmistajista, ja Oakleyn lasien suorituskykyyn luottavat monet huippu-urheilijat. Oakley pitää hallussaan yli 850 patenttia; merkki tunnetaan keveistä ja kestävistä materiaaleista sekä innovatiivisesta linssiteknologiasta, uusimpana kontrastia parantava PRIZM™. Oakleyn aurinkolasit on mahdollista valmistaa omilla voimakkuuksilla myös kaareviin kehysmalleihin ja linssit voidaan kustomoida eri urheilulajeihin sopiviksi. Oakleyn mallistoon kuuluvat aurinkolasien lisäksi myös silmälasikehykset.

#oakley

Ray-Ban

Ray-Ban aurinkolasibrändin loi Bausch & Lomb vuonna 1937. Ray-Banin tunnetuin aurinkolasimalli Aviator suunniteltiin alkujaan Yhdysvaltojen ilmavoimille lentäjien aurinkolaseiksi. Ray-Ban siirtyi vuonna 1999 italialaiselle Luxottica Groupille, jonka jälkeen mallistoon tulivat mukaan myös silmälasikehykset. Ray-Ban kuvailee mallistoaan ajattomaksi ja aidoksi. Ray-Banin mallistosta löytyy aina tuttuja klassikoita kuten Wayfarer, Clubmaster ja Round Metal mutta myös uusia innovatiivisia materiaaleja ja malleja. Ray-Ban on tunnettu laadukkaasta linssioptiikasta, ja kauttamme sinun on mahdollista saada aidot Ray-Ban linssit myös omilla vahvuuksillasi.

#ray-ban #rayban