Uutta ja ajan­kohtaista

Päivitämme Facebookiin ja Instagramiin kuulumisia ja tunnelmia, joten ota meidät seurantaan @nakokentta.

20.06.2021

Hyvää juhannusta!

Juhannusviikolla palvelemme:
ma-ke 10-18
to 9-14
pe & la suljettu

01.06.2021

Kesän aukioloajat

Kesäviikonloppuisin meitä kutsuvat mökkirannat ja venelaiturit joten tänäkin vuonna liikkeemme on perinteiseen tyyliin suljettu kesä-, heinä- ja elokuun lauantait. 

19.10.2020

Covid-19 optikkoliikkeessä

Palvelemme asiakkaitamme normaaliin tapaan, alla olevat ohjeistukset huomioiden. 

Huomioimme koronaviruksen liikkeessämme THL:n ja Näe Ry:n 26.2.2021 päivitetyn ohjeistuksen mukaisesti. Seuraamme myös Pirkanmaan Sairaanhoitopiirin tiedotusta viruksen leviämisvaiheista ja noudatamme alueellisia suosituksia sekä Aluehallintoviraston (Avi) määräyksiä. 

Pirkanmaan Sairaanhoitopiirin 28.5.2021 antaman ohjeistuksen mukaisesti suosittelemme kaikkien liikkeessämme asioivien käyttävän kasvomaskia. 

Pyydämme liikkeessämme asioivia desinfioimaan kätensä tarjolla olevalla käsihuuhteella ennen kehysten sovittamista tai näöntutkimusta. Lisäksi toivomme, että saavut myymälään yksin tai vain yhden makutuomarin/saattajan kanssa. Asiakasmäärän rajoittamisen taustalla on Avi:n päätös siitä, että myymälätiloissa henkilöiden väliset lähikontaktit tulisi voida tosiasiallisesti välttää.

Noudatamme normaalia, korkeaa hygieniatasoa ja yleisiä neuvoja tartunnan ehkäisemiseksi. Vältämme kättelyä ja huolehdimme hyvästä käsi- ja tutkimusvälinehygieniasta sekä asianmukaisista suojavarusteista.

Desinfioimme tutkimuslaitteet jokaisen käyttökerran jälkeen ja myymälän pinnat sekä sovitetut kehykset säännöllisesti. Varotoimenpiteenä pyrimme noudattamaan vähintään kahden metrin etäisyyttä asiakkaisiimme. 

Mikäli sinulla on hengitystieinfektio- tai koronavirusoireita, kannattaa näöntutkimukseen tulemista siirtää aikaisintaan 14 vrk:n päähän. Lisäksi Näe Ry suosittaa, että mikäli sinä tai läheisesi olette olleet ulkomailla alle 14 vrk sitten, olisi näöntutkimus hyvä siirtää aikaisintaan 14 vrk:n päähän. 

Seuraamme viranomaisten ohjeistusta koronaviruksen varalle ja päivitämme toimintaohjeitamme tarvittaessa.