Uutta ja ajan­kohtaista

Päivitämme Facebookiin ja Instagramiin kuulumisia ja tunnelmia, joten ota meidät seurantaan @nakokentta.

27.08.2021

Aurinkolasit -30%

Teemme tilaa uutuuksille joten nyt löydät huippubrändit hyvään hintaan syksyn ja talven aurinkoon.

Tarjous ei koske seuraavia tuotemerkkejä: Chanel, Oliver Peoples.

27.07.2021

Koululaisten näöntutkimus Tampereen kaupungin palvelusetelillä

Lasten ja nuorten näköasiat ovat meille tärkeitä ja olemme mukana tekemässä yhteistyötä Tampereen kaupungin kanssa koululaisten näön hyväksi.


Kouluterveydenhuollon lähettämänä oppilas saa palvelusetelin jolla pääsee kattavaan näöntutkimukseen näköongelmien syyn selvittämiseksi. Tutkimukseen voi varata ajan puhelimitse nrosta 03-2143530.


Käynnille on hyvä varata aikaa noin 1,5 tuntia. Tutkimuksen suorittaa meillä aina lasten näkemiseen erikoistunut optometristi. Tutkimuksen yhteydessä käytetään silmätippoja, jotka sumentavat näköä erityisesti lähelle sekä herkistävät häikäisylle. Tipat vaikuttavat näkemiseen useiden tuntien ajan, joskus jopa seuraavaan päivään. Käynnille tarvitaan mukaan kouluterveydenhoitajalta saatu palveluseteli sekä mahdolliset käytössä olevat silmälasit. Aurinkolasit kannattaa myös ottaa mukaan häikäisyä helpottamaan.


Tervetuloa!

 

#koululaiset #näöntutkimus #palveluseteli #optikko #tampere #tampereenkaupunki

19.10.2020

Covid-19 optikkoliikkeessä

Palvelemme asiakkaitamme normaaliin tapaan, alla olevat ohjeistukset huomioiden. 

Huomioimme koronaviruksen liikkeessämme THL:n ja Näe Ry:n 26.2.2021 päivitetyn ohjeistuksen mukaisesti. Seuraamme myös Pirkanmaan Sairaanhoitopiirin tiedotusta viruksen leviämisvaiheista ja noudatamme alueellisia suosituksia sekä Aluehallintoviraston (Avi) määräyksiä. 

Pirkanmaan Sairaanhoitopiirin 20.7.2021 antaman ohjeistuksen mukaisesti suosittelemme kaikkien liikkeessämme asioivien käyttävän kasvomaskia. 

Pyydämme liikkeessämme asioivia desinfioimaan kätensä tarjolla olevalla käsihuuhteella ennen kehysten sovittamista tai näöntutkimusta. Lisäksi toivomme, että saavut myymälään yksin tai vain yhden makutuomarin/saattajan kanssa. Asiakasmäärän rajoittamisen taustalla on Avi:n päätös siitä, että myymälätiloissa henkilöiden väliset lähikontaktit tulisi voida tosiasiallisesti välttää.

Noudatamme normaalia, korkeaa hygieniatasoa ja yleisiä neuvoja tartunnan ehkäisemiseksi. Vältämme kättelyä ja huolehdimme hyvästä käsi- ja tutkimusvälinehygieniasta sekä asianmukaisista suojavarusteista.

Desinfioimme tutkimuslaitteet jokaisen käyttökerran jälkeen ja myymälän pinnat sekä sovitetut kehykset säännöllisesti. Varotoimenpiteenä pyrimme noudattamaan vähintään kahden metrin etäisyyttä asiakkaisiimme. 

Mikäli sinulla on hengitystieinfektio- tai koronavirusoireita, kannattaa näöntutkimukseen tulemista siirtää aikaisintaan 14 vrk:n päähän. Lisäksi Näe Ry suosittaa, että mikäli sinä tai läheisesi olette olleet ulkomailla alle 14 vrk sitten, olisi näöntutkimus hyvä siirtää aikaisintaan 14 vrk:n päähän. 

Seuraamme viranomaisten ohjeistusta koronaviruksen varalle ja päivitämme toimintaohjeitamme tarvittaessa.