Uutta ja ajan­kohtaista

Päivitämme Facebookiin ja Instagramiin kuulumisia ja tunnelmia, joten ota meidät seurantaan @nakokentta.

29.08.2022

Uudet aukioloaikamme

Syksyn tullen olemme päivittäneet aukioloaikamme vastaamaan paremmin asiakkaidemme toiveita. Lauantaisin palvelemme sopimuksen mukaan, joten tällöin sinulla on mahdollisuus varata aika yksityiseen asiointiin liikkeessämme.

Lämpimästi tervetuloa!

24.08.2022

Takuut

Noudatamme takuuasioissa kulloinkin voimassa olevaa kuluttajansuojalakia. Tämän lisäksi tarjoamme tuotteillemme kuluttajalainsäädäntöä pidemmälle yltävän takuun.

18.10.2021

MiYOSMART

Myopian hoito on ajankohtainen aihe ja tulevaisuuden haaste. Ennusteiden mukaan jopa 50% maailman väestöstä on myooppeja vuoteen 2050 mennessä. On tutkittu että nykyinen elämäntapamme ja lisääntynyt lähikatselu sekä digitaalisten laitteiden käyttö aiheuttaa myopian eli likinäköisyyden lisääntymistä.1

Myopian kehittyminen alkaa lapsena ja kun se havaitaan ajoissa, sen etenemistä voidaan hidastaa. Näin pidetään huolta sekä lapsesi näkökyvystä että hänen silmiensä terveydestä.

HOYA on kehittänyt MiYOSMART -silmälasilinssiteknologian, jolla on kliinisesti todistettu vaikutus myopian kehittymiseen; osana hoitoa linssi hidastaa likitaitteisuuden etenemistä keskimäärin 60%:lla.

MiYOSMART on CE-merkitty lääkinnällinen laite. 

27.07.2021

Koululaisten näöntutkimus Tampereen kaupungin palvelusetelillä

Lasten ja nuorten näköasiat ovat meille tärkeitä ja olemme mukana tekemässä yhteistyötä Tampereen kaupungin kanssa koululaisten näön hyväksi.


Kouluterveydenhuollon lähettämänä oppilas saa palvelusetelin jolla pääsee kattavaan näöntutkimukseen näköongelmien syyn selvittämiseksi. Tutkimukseen voi varata ajan puhelimitse nrosta 03-2143530.


Käynnille on hyvä varata aikaa noin 1-1,5 tuntia. Tutkimuksen yhteydessä käytetään silmätippoja, jotka sumentavat näköä erityisesti lähelle sekä herkistävät häikäisylle. Tipat vaikuttavat näkemiseen useiden tuntien ajan, joskus jopa seuraavaan päivään. Käynnille tarvitaan mukaan kouluterveydenhoitajalta saatu palveluseteli sekä mahdolliset käytössä olevat silmälasit. Aurinkolasit kannattaa myös ottaa mukaan häikäisyä helpottamaan.


Tervetuloa!

 

#Koululaisennäöntutkimus #Lapset #Koululaiset #Näöntutkimus #Palveluseteli #Optikko #Tampere #Tampereenkaupunki

19.10.2020

Covid-19 optikkoliikkeessä

Palvelemme asiakkaitamme normaaliin tapaan, alla olevat ohjeistukset huomioiden. 

Huomioimme koronaviruksen liikkeessämme Näe Ry:n 19.4.2022 päivitetyn ohjeistuksen mukaisesti. Seuraamme myös Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ja THL:n tiedotusta viruksen leviämisvaiheista ja noudatamme alueellisia suosituksia sekä Aluehallintoviraston (Avi) määräyksiä. 

Viranomaisten ohjeistuksen mukaisesti suosittelemme kasvomaskin käyttämistä tullessasi optikon ja silmälääkärin tutkimuksiin pitkäkestoisen lähikontaktin vuoksi. Suosittelemme maskin käyttöä erityisesti mikäli olet altistunut koronavirukselle tai jos sinulla on hengitystieinfektion oireita.

Liikkeessämme on saatavilla käsihuuhdetta käsien desinfiointiin. Asioithan meillä vain terveenä, yski ja aivasta hihaan. Ruuhkatilanteessa pyydämme pitämään riittävästi etäisyyttä muihin asiakkaisiin. 

Noudatamme normaalia, korkeaa hygieniatasoa ja yleisiä neuvoja tartunnan ehkäisemiseksi. Olemme tehostaneet siivousta ja pyrimme pitämään riittävän turvavälin asiakkaisiimme. Desinfioimme tutkimuslaitteet jokaisen käyttökerran jälkeen ja huolehdimme tehostetusti käsihygieniasta. 

Seuraamme viranomaisten ohjeistusta koronaviruksen varalle ja päivitämme toimintaohjeita tarvittaessa.