Uutta ja ajan­kohtaista

Päivitämme Facebookiin ja Instagramiin kuulumisia ja tunnelmia, joten ota meidät seurantaan @nakokentta.

19.10.2020

Covid-19 optikkoliikkeessä

Palvelemme asiakkaitamme toistaiseksi normaaliin tapaan, alla olevan ohjeistuksen huomioiden. Myymälämme on avoinna seuraavasti: maanantai-keskiviikko 10-18, torstai-perjantai 9-17 & lauantai 10-14. Muina aikoina palvelemme sopimuksen mukaan. 

Huomioimme koronaviruksen liikkeessämme THL:n ja Näe Ry:n 26.2.2021 päivitetyn ohjeistuksen mukaisesti. Seuraamme myös Pirkanmaan Sairaanhoitopiirin tiedotusta viruksen leviämisvaiheista ja noudatamme alueellisia suosituksia. 

Pirkanmaan Sairaanhoitopiirin 9.3.2021 antaman ohjeistuksen mukaisesti suosittelemme kaikkien liikkeessämme asioivien käyttävän kasvomaskia. 

Pyydämme liikkeessämme asioivia desinfioimaan kätensä tarjolla olevalla käsihuuhteella ennen kehysten sovittamista tai näöntutkimusta. Lisäksi toivomme, että saavut myymälään yksin tai vain yhden makutuomarin/saattajan kanssa. 

Noudatamme normaalia, korkeaa hygieniatasoa ja yleisiä neuvoja tartunnan ehkäisemiseksi. Vältämme kättelyä ja huolehdimme hyvästä käsi- ja tutkimusvälinehygieniasta sekä asianmukaisista suojavarusteista.

Desinfioimme tutkimuslaitteet jokaisen käyttökerran jälkeen ja myymälän pinnat sekä sovitetut kehykset säännöllisesti. Varotoimenpiteenä pyrimme noudattamaan vähintään kahden metrin etäisyyttä asiakkaisiimme.

Mikäli sinulla on hengitystieinfektio- tai koronavirusoireita, kannattaa näöntutkimukseen tulemista siirtää aikaisintaan 14 vrk:n päähän. Lisäksi Näe Ry suosittaa, että mikäli sinä tai läheisesi olette olleet ulkomailla alle 14 vrk sitten, olisi näöntutkimus hyvä siirtää aikaisintaan 14 vrk:n päähän. 

Seuraamme THL:n ohjeistusta koronaviruksen varalle, ja päivitämme toimintaohjeitamme tarvittaessa.