Näkökenttä

Uutiset (Arkisto)

2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011
17 joulukuu
2018

Joulunajan aukioloajat

Näkökenttä viettää joululomaa maanantai 24.12.2018 – keskiviikko 26.12.2018

Maanantaina 31.12.2018 suljemme kello 14.00

Tiistaina 1.1.2019 Näkökenttä on suljettu

 

Toivotamme asiakkaillemme iloista joulua!

 

 

10 joulukuu
2018

Viikon valinta # 88

Asiakkaamme valinta ensimmäisiin monitehoihin oli klassinen mutta näyttävä Tom Ford® - kehys. Kehys on koostaan huolimatta ryhdikäs nousevan linjansa ansiosta.

Linsseiksi valitsimme Hoyan iD lifestyle 3 linssit. Hoyan premium -luokan moniteholinsseille on ominaista kirkas, luonnollinen näkö kaikkiin suuntiin, leveät, vääristämättömät näköalueet sekä vaivaton siirtyminen kauko- ja lähialueen välillä. Ovatpa linssit ensimmäiset tai toiset monitehot, niihin on helppo tottua!

Kehys: Tom Ford® TF5512 052 56-14

Linssi: Hoyalux iD Lifestyle 3 Eynoa 1.67 H-hvl 

03 joulukuu
2018

Hyvää itsenäisyyspäivää

Itsenäisyyspäivän aattona 5.12 Näkökenttä sulkee kello 14.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12 Näkökenttä on suljettu

Hyvää itsenäisyyspäivää!

 

 

 

26 marraskuu
2018

Näin valmistuvat silmälasit omalla linssipajallamme

Me optikot Näkökentässä kunnioitamme myös perinteisiä käsityötaitoja. Meillä on käytössä oma linssipaja, jossa teemme itse linssien reunahionnan ja selviämme haastavimmistakin korjauksista.

Tärkeä osa palveluamme ja ammattitaitoamme on silmälasien valmistus nopealla aikataululla. Yksitehosilmälasit valmistuvat jopa päivässä ja monitehot viikossa. 

Me hallitsemme myös eniten käsityötaitoa vaativat työt, kuten kehyksettömät silmälasit.

 

19 marraskuu
2018

Viikon valinta # 87

Asiakkaamme halusi kehykseltään näyttävyyttä ja persoonallisuutta. Tämä Saint Laurent®-kehys oli täydellinen valinta, ja nenätyynyjen ansiosta myös erittäin hyvin istuva ja mukava. Linsseiksi valittiin Hoyan tuoteuutuus Sensity Dark, jolloin lasit sopivat erinomaisesti myös ulkoiluun ja autoiluun.

Kehys: Saint Laurent® SL50 Slim 003 50-24

Linssi; Hoyalux MyStyle 1,5 Sensity Dark ruskea H-hvl

12 marraskuu
2018

Viikon valinta # 86

Pradan uusissa malleissa leikitellään taas väreillä! Tässä kehyksessä pehmeät punaisen ja ruskean sävyt saavat ryhtiä sisäpinnan valkoisesta väristä.

 

Kehys: Prada® VPR 01V CDK-1O1 55-

Linssi: Hilux 1.5 H-shv

05 marraskuu
2018

Kehystrendit AW 2018-2019 osa 5

Kuka muistaa 90-luvun pinkit ja vihreät aurinkolasit tai 70-luvun meripihkan väriset pilottikehykset? Värikkäät aurinkolasilinssit tekevät vahvaa paluuta. Tyyli täydennetään soinnuttamalla kehyksen ja linssien väri yhteen.

Mikäli mielit takaisin 90-luvulle, valitse vuosikymmenen inspiroimana pehmeitä karkkivärejä kuten vaaleanpunaista, -keltaista ja lilaa.  Modernin tyylin ystävälle ensi vuoden mallistoissa on paljon voimakkaita perusvärejä. Sininen on uusi musta, sekä kehyksissä että linsseissä nähdään paljon sinisen eri sävyjä. Sinisen lisäksi linsseistä löytyy muun muassa puhtaita oranssin ja keltaisen sävyjä.  Myös Essilorin ja Hoyan valikoimiin on tullut uusia aurinkolasisävyjä jolloin trendisävyt voidaan toteuttaa myös omilla voimakkuuksillasi.

29 lokakuu
2018

Gaala lasten hyväksi

Näkökentällä oli ilo osallistua perjantaina hotelli Tornissa järjestettyyn tapahtumaan Gaala Lasten Hyväksi. Tapahtumalla kerättiin varoja Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n kautta Tampereen Yliopistollisen Sairaalan osasto 6:lle, jossa hoidetaan alle 16 –vuotiaita syöpä- ja verisairauksista kärsiviä lapsia.

Osana illan ohjelmaa oli Gaala lasten hyväksi –muotishow, jossa mukana oli sekä silmälaseja että aurinkolaseja Näkökentästä.

 

Kiitos hienon tapahtuman järjestäjille, Näkökentällä oli ilo olla mukana hyvän asian puolesta!

22 lokakuu
2018

Viikon valinta # 85

Asiakkaamme ihastui tämän Tom Ford®-kehyksen kauniiseen nude-sävyyn ja kevyeen muotoon. Kehys on esimerkki yhdestä tämän hetken isoimmasta kehystrendistä, vastaavia kaunokaisia tullaan varmasti näkemään lisää ensi keväänä.

 

Kehys: Tom Ford® TF5510 045 54-

Linssi: Nulux Active A 1.6 Eyas H-Hvl

11 lokakuu
2018

World Sight Day 2018

Torstaina 11.10.2018 vietämme World Sight Day- päivää.

Päivän tarkoituksena on lisästä ihmisten tietoisuutta yleisimmistä näkövammaisuuden aiheuttajista.

Vuoden 2018 teemana on kaikkien mutta erityisesti nuorten, koululaisten, vanhusten ja diabeetikkojen mahdollisuus hyvää silmän terveyteen.

Noin 1.2 miljardilla ihmisellä ei ole mahdollisuutta silmälaseihin tarpeesta huolimatta.

Näkökentästä loppuviikon ajan (11.10 -13.10.2018) toinen linssi veloituksetta ostaessasi normaalihintaiset silmälasit (Ei koske Oakley- tuotteita).

 

08 lokakuu
2018

Kehystrendit AW 2018-2019 osa 4

Asetaattikehysten ja -aurinkolasien osalta isoin trendi on läpikuultavuus. Tulevissa mallistoissa nähdään paljon hunajan, persikan ja roosan sävyjä. Kehyksen väriä voidaan korostaa hennosti liukuvärjätyillä linsseillä.  Pehmeät sävyt pukevatkin kauniisti kaikkia ihonsävyjä. Uutuuksista löytyy vaihtoehtoja sekä klassisen tyylin ystäville että uusimpia trendejä hakeville.

01 lokakuu
2018

Kehystrendit AW 2018-2019 osa 3

Metallikehysten kanssa saa olla pilkettä silmäkulmassa! Uusissa malleissa käytetään paljon innovatiivisia rakenteita ja yhdistellään ohutta ja paksua metallia. Perinteisten metallisävyjen kuten kullan ja hopean rinnalla käytetään rohkeasti värejä tehosteena ja tuomaan kontrastia. Kehyksistä ja aurinkolaseista löytyy näyttäviä retrologoja ja asennetta, tylsyys on näistä malleista kaukana.

Mikäli räväkät logot ja värit eivät ole juttusi, löytyy metallikehyksistä uutta myös hillityn tyylin ystäville. Kehysten muotokieli on virtaviivaisempaa ja saumattomampaa kuin aiemmin. Integroidut elementit ja kekseliäät rakenteet antavat ilmettä olematta liian hallitsevia. Uutuuksissa nähdään paljon myös eri materiaalien luovaa yhdistelyä.

24 syyskuu
2018

Kehystrendit AW 2018-2019 osa 2

Vintage-kehysten inspiroimana ensi vuonna nähdään paljon ovaaleja ja pitkänomaisia linssimuotoja.

Aurinkolaseissa ovaalit ja pyöreät muodot ovat edelleen suosittuja. Silmälaseissa tyylit painottuvat suorakulmaista ja ovaalia muotoa yhdisteleviin malleihin. Metallikehykset jatkavat voittokulkuaan, uuden sesongin malleissa suositaan edelleen paljon perinteisiä metallin sävyjä sekä Windsor-tyyliä.

17 syyskuu
2018

Viikon Valinta # 84

Parhaimmissa silmälaseissa tyyli ja laadukkuus kulkevat käsi kädessä. Tässä kehyksessä Japanissa valmistettuun titaanirunkoon on yhdistetty trendikkäästi asetaattia tuomaan ryhtiä ja näyttävyyttä.

Kehys: Saint Laurent® SL127T 50-

Linssi: Hilux Eyas 1.6 H-hvl

10 syyskuu
2018

Kehystrendit AW 2018-2019 osa 1

Kuten aiemmin kerroimme, Näkökentän optikoilla Kaarilla ja Saralla oli ilo osallistus heinäkuussa The Art Of Luxury @Luxottica Day tapahtumaan. Italiassa meillä oli mahdollisuus tutustua tulevan syksyn ja talven tärkeimpiin trendeihin.

Seuraavien viikkojen aikana voit lukea uutisistamme lisää.

Eräs vanhimmista silmälasimalleista on niin kutsuttu Windsor-kehys. Alun perin pyöreille metallikehyksille tyypillinen tunnusmerkki on asetaattimuovilla päällystetty kehysaukko.

Windsor-kehykset ovat tehneet vahvan paluun ja jatkavat trendien aallonharjalla. Tulevalla sesongilla nähdään klassisen tyylin rinnalla myös uusia linssimuotoja ja materiaaleja. Asetaatin lisäksi kehyksistä voi löytyä esimerkiksi nahkaa tai puuta.

03 syyskuu
2018

Syksyn aukioloajat

Kesälomat on vietetty ja Näkökenttä on taas syksyn tultua avoinna myös lauantaisin.

Arkisin Näkökenttä on avoinna maanantai-keskiviikko 10.00 - 18.00, torstai-perjantai 9.00 - 17.00.

Lauantaisin Näkökenttä on avoinna kello 10.00 – 14.00.

Tervetuloa tutustumaan syksyn uutuuksiin!

27 elokuu
2018

Viikon valinta # 83

Nuori ja trendikäs asiakkaamme innostui näistä Christian Dior® uutuuskehyksistä. Pehmeän hunajan värin lisäksi ilme säilyy kevyenä metallisen hopeisen nenäsillan ansiosta. Hyvän istuvuuden kehykselle takaa nenätyynyt. Kehyksen pyöreä muoto on raikas tänä syksynä.

Kehys: Christian Dior® Dioressence2 581 49-21

Linssi: Hilux Eyas 1.6 H-hvl

20 elokuu
2018

Viikon valinta # 82

Kevyt metallikehys on kuin raikas tuulahdus kasvoilla! Tämä pelkistetyn tyylikäs kehys on saatavana myös upeissa kullan ja ruusukullan sävyissä.

Kehys: Christian Dior® DiorStellaire02 010 49-

Linssi: Hilux Eynoa 1.67 H-Hvl

06 elokuu
2018

The Art of Luxury @Luxottica Days

Näkökentän optikoilla Kaarilla ja Saralla oli ilo osallistua heinäkuussa The Art Of Luxury @Luxottica Day tapahtumaan Como järvellä Italiassa.

Maailman suurimman kehysvalmistajan vieraina meillä oli mahdollisuus tutustua tuleviin trendeihin ja nähdä tulevan kauden silmälasi- ja aurinkolasimallistot.

Nyt tiedämme miltä näyttävät huomisen Chanel ®, Prada ®, Giorgio Armani ® säkä monet muut mallistot.

Työn lomassa saimme nauttia Comon upeista maisemista, Villa Erban tunnelmasta sekä nauttia italialaisen keittiön herkkuja.

Päivän aikana osallistuimme myös mielenkiintoiselle luennolle tulevista kehystrendeistä. Luvassa on klassisia muotoja, innovatiivisia materiaaleja, metallin hohdetta, läpikuultavia sävyjä ja paljon muuta.

23 heinäkuu
2018

Hoya tuoteuutuuksia

Linssitoimittajamme Hoyan tuoteperhe laajenee kesän aikana mielenkiintoisilla uusilla tuotteilla.

Ensimmäinen uutuustuote on vaaleneva aurinkolasilinssi Sensity Dark ja Sensity Shine. Nämä tuotteet erottuvat joukosta, sille ne tummuvat autossa tuulilasin lävitse. Kun linssi ei ole altistunut Uv-valolle se vaalenee kirkkaaksi.

Sensity Shine linssissä on trendikäs kevytpeilipinnoite. Kun linssi on voimakkaammin auringon tummentama, peilipinta näkyy selvemmin mutta kirkkaassa linssissä sisätiloissa se on hienovaraisempi yksityiskohta.  

 

Myös Hoya Mirror-valikoima saa uusia sävyjä, kun saataville tulee neljä uutta kevyttä peilipintaa

- Light Mirror Silver

- Light Mirror Copper

- Light Mirror Blue

- Light Mirror Violet

 

Tervetuloa tutustumaan tuoteuutuuksiin meille Näkökenttään!

09 heinäkuu
2018

Viikon valinta # 81

Célinen uudessa kokoelmassa on paljon kauniita, läpikuultavia sävyjä klassisten tummien värien rinnalla. Malliston kehykset ja aurinkolasit jatkavat muotitalon tyylille uskollisesti rohkean minimalistista linjaa. Tervetuloa tutustumaan!

Kehys: Céline® CL50008I 057 49-

Linssi: Hilux Eyas 1.6 H-Hvl 70

02 heinäkuu
2018

Perjantaina 6.7 Näkökenttä on suljettu

Keskikesästä huolimatta me optikot Näkökentässä valmistaudumme jo syksyyn. Näkökenttä on suljettu perjantaina 6.7.2018. Olemme tällöin Italiassa tutustumassa uusiin syksyn kehysmallistoihin.

Palvelemme jälleen normaalisti maanantaina 9.7 kello 10.00.

Hyvää viikonloppua!

25 kesäkuu
2018

KESÄALE

Teemme tilaa syksyn uutuuksille!

KEHYSALE!

Valikoima merkkikehyksiä ja aurinkolaseja -50%

tai

Normaalihintaisten silmälasien ostajalle toinen linssi veloituksetta.

 

(Voimassa 31.7.2018 asti)

18 kesäkuu
2018

Juhannuksen aukioloajat

Torstaina 21.6 suljemme kello 13.00.

Perjantaina 22.6 ja lauantaina 23.6 Näkökenttä on suljettu.

Näkökenttä toivottaa hyvää juhannusta!

11 kesäkuu
2018

Viikon valinta # 80

Oikeanlaisella kehysvalinnalla on suuri merkitys silmälasien käyttömukavuuteen ja optiikkaan. Paras lopputulos saavutetaan, kun huomioidaan sekä kehyksen istuvuus kasvoilla että linssien voimakkuus. Ohessa esimerkki siitä, kuinka ohueksi voimakaskin pluslinssi saadaan optimoimalla kehyksen muoto.

Asiakkaamme valitsi linsseihinsä Essilorin uuden Crizal® Sapphire+ -pinnoitteen joka on miltei näkymätön linssin pinnalla. Lisää tietoa pinnoitteesta löydät aikaisemmasta uutisestamme!

Kehys: BOSS Orange® BO0333 807 50-

Linssi: Varilux® X design EPS 1.67 Transitions Brown Crizal® Sapphire+

04 kesäkuu
2018

Céline ® Cat Eye Sunglasses

Céline ® Cat Eye Collection aurinkolasit ovat saatavlla Näkökentästä!

Tervetuloa sovittamaan ja ihastumaan!

28 toukokuu
2018

Kesäaukioloajat

Kesäkuun alusta Näkökenttä siirtyy kesäaukioloaikoihin.

Kesälauantait 2.6.2018 -1.9.2018 Näkökenttä on suljettu.

Arkena palvelemme normaaliin tapaan maanantaista keskiviikkoon 10.00-18.00 ja torstaisin sekä perjantaisin 9.00- 17.00.

Aurinkoista kesää!

21 toukokuu
2018

Essilor uutuus: Transitoins ® Style Colours

Essilor on tuonut markkinoille uudet tummuvat Transition Style Colours- värit, jotka tarjoavat mahdollisuuden räätälöidä silmälasit täydellisesti toisiinsa sopivilla kehyksillä ja linsseillä. Perinteisten harmaan, ruskean ja vihreän rinnalla tuli neljä uutta väriä:

- Raikas ja trendikäs Sapphire

- Elegantti ja hienostunut Amethyst

- Tyylikäs ja moniin kehyksiin sopima Emerals

- Vintage lookin luova Amber

Tämä valikoima moderneja ja hienoja sävyjä antaa mahdollisuuden lisätä tyyliä ja persoonallisuutta silmälaseihin.

14 toukokuu
2018

Viikon valinta # 79

Christian Dior on yhdistänyt kesän 2018 trendikkääseen pyöreään kehysmuotoon elävän siniturkoosin värin sekä marjapuuron. Läpikuultavan värjäyksen ansiosta ilme pysyy keveänä ja raikkaana kesää kohti mentäessä. Tämä silmälasien pyöreä muoto on myös optimaalinen asiakkaamme voimakkaisiin miinus-linsseihin.

Kehys: Christian Dior Dioressence1 65T 49-18

Linssi: As Lineis 1.75 Crizal Forte Uv

07 toukokuu
2018

Helatorstain aukioloajat

Keskiviikkona 9.5 Näkökenttä sulkee kello 14.00.

Torstaina 10.5 Näkökenttä on suljettu.

Hyvää helatorstaita!

23 huhtikuu
2018

Vapun aukioloajat

Maanantaina 30.4 Näkökenttä sulkee kello 14.00.

Tiistaina 1.5 Näkökenttä on suljettu.

Vapun kunniaksi aurinkolasit lauantaina 28.4.2018 ja maanantaina 30.4.2018 -30%

Toivotamme asiakkaillemme aurinkoista vappua!

16 huhtikuu
2018

Essilor uutuus: Crizal ® Sapphire+ pinnoite

Essilorin uusi Crizal ® Sapphire on lähes näkymätön linssipinnoite, joka vangitsee häiritsevän valon ylivoimaisella tavalla ja vähentää joka suunnasta tulevia heijastuksia, riippumatta valon tulokulmasta. Sapphire + tarjoaa käyttäjälleen terävää ja kirkasta näkemistä sekä esteettistä kauneutta.

Tämä uutuustuote on saatavilla Essilorin Varilux ja Eyezen- tuotteisiin.

Tervetuloa tutustumaan ”näkymättömään” linssiin!

09 huhtikuu
2018

Viikon valinta # 78

Kuka arvaisi että tähän klassikkoon on hiottu asiakkaamme silmälasivoimakkuudet? Autenttisilla Ray-Ban®-linsseillä varustetut silmä- ja aurinkolasit valmistuvat merkin omassa Rx-laboratoriossa muutamassa päivässä. Näillä kelpaa odottaa kesää!

Kehys: Ray-Ban® Aviator Large Metal RB3025 181 58-

Linssi: Single Vision 1.59 Solid G15

02 huhtikuu
2018

Ray Ban ® Scuderia Ferrari

Ray Ban ® Scuderia Ferrari aurinkolasikokoelma on nyt saatavilla Näkökentästä.

26 maaliskuu
2018

Pääsiäisen aukioloajat

Pääsiäisen aukioloajat

Torstaina 29.3. suljemme kello 14.00

Perjantaina 30.3, lauantaina 31.3 sekä maanantaina 2.4 Näkökenttä on suljettu

Näkökenttä toivottaa iloista pääsiäisenaikaa!

19 maaliskuu
2018

Viikon valinta # 77

Saint Laurent®-kehyksissä yhdistyvät yksinkertainen linjakkuus ja persoonallinen tyyli. Kevätaurinkoon asiakkaamme valitsi Hoyan tummuvat Sensity-linssit jotka adaptoituvat erittäin nopeasti erilaisiin valaistusolosuhteisiin.

Tänä keväänä tulossa on myös uutta Variluxin Transitions-tuoteperheeseen, kerromme pian lisää!

Kehys: Saint Laurent® SL7 008 53-

Linssi: Nulux TF Eyas 1.6 Sensity Ruskea H-HVL

12 maaliskuu
2018

Uusi mallisto - KunoQvist

KunoQvistin mallisto on suunniteltu ihmisille jotka arvostavat laatua, skandinaavista designia ja harkittuja yksityiskohtia. KunoQvist on tunnettu rohkeasta värien käytöstä ja jokaisessa uudessa kokoelmassa on oma värimaailmansa.

KunoQvist valmistaa kehyksiä naisille, miehille ja lapsille. Mallistosta löytyy erityisen paljon sekä siroja että kookkaita kehyksiä. Tervetuloa tutustumaan!

05 maaliskuu
2018

Viikon valinta # 76

Perinteikäs kehysvalmistaja Safilo on uudistanut nimeään kantavan kokoelman. Ajattoman tyylikkäissä kehyksissä on yhdistelty mm. korkealuokkaista asetaattia ja titaniumia.

Kehys: Safilo Bussola 02 RCT

26 helmikuu
2018

Tom Ford® aurinkolasit

Kevään ja kesän 2018 Tom Ford ® aurinkolasit ovat saapuneet Näkökenttään.

Mallistossa on klassisia muovimalleja mutta myös uutta ja rohkeaa metallia.

Tervetuloa sovittamaan ja ihastumaan!

19 helmikuu
2018

Kevään 2018 aurinkolasit

Helmikuun myötä kevään ja kesän 2018 aurinkolasit saapuvat Näkökenttään.

Tässä maistiaisia Saint Laurent® aurinkolasimallistosta, joka löytyy toki meiltä Näkökentästä.

Tervetuloa sovittamaan!

12 helmikuu
2018

Ray Ban ® Scuderia Ferrari

Ray Ban ® Scuderia Ferrari aurinkolasikokoelma on nyt saatavilla Näkökentästä.

05 helmikuu
2018

Wonderful Winter - aurinkolasikampanja

Talviloma-aika on pian täällä eikä kesäänkään ole pitkä aika!

Olipa tarkoitus suunnata lomalla hangille tai etelän auringon alle, Hoya laatulinssit takaavat ettei yksikään elämys jää näkemättä.

Ostaessasi Hoyan MyStyle V+ tai Lifestyle 3-linssit, saat aurinkolasit kaupan päälle.

Kampanja voimassa 1.2- 31.3.2018.

29 tammikuu
2018

BioDrop MD Spray kotimainen silmäsuihke

BioDrop MD Spray on kotimainen silmäsuihke, joka kosteuttaa kuivia silmiä tyrniöljyllä ja hyaluronaanilla. Kliiniset tutkimukset vahvistavat, että suihke vähentää kuivasilmäisyyden oireita erittäin tehokkaasti, nopeasti ja pitkävaikutteisesti. 

Suihketta suihkautetaan suljetuille silmäluomille. Pieni määrä suihketta levittyy silmän pinnalle ja vahvistaa kyynelkalvon lipidikerrosta, jolloin kyynelnesteen liiallinen haihtuminen estyy. Suihketta voi käyttää myös piilolinssien ja silmämeikin kanssa.

Piiloset MD Spray silmäsuihkeen löydät myös meiltä!

22 tammikuu
2018

Ray Ban ® Scuderia Ferrari

Ray Ban ® Scuderia Ferrari aurinkolasikokoelma on nyt saatavilla Näkökentästä.

16 tammikuu
2018

Näe 2018 Optometriapäivät

Näkökentän optikot Kaari ja Saana osallistuvat viime viikonloppuna Näe2018  koulutustapahtumaan, joka tarjosi uusimman tiedon optometrian saralta.

Tämän vuoden koulutusteema asetti asiakkaan etusijalle: mitä asiakas tulevaisuudessa tarvitsee ja mitä sinä voit auttaa häntä. Luennot sisälsivät myös tuhdin tietopaketin työnäöstä.

Me Näkökentän optikot kouluttaudumme säännöllisesti, jotta asiakkaamme voisivat nähdä paremmin omassa arjessaan.

 

08 tammikuu
2018

Viikon valinta # 75

Kirjavat kehysvärit jatkavat alkavan kevään mallistoissa vahvana trendinä. Klassinenkin kehysmuoto saa kauniisti uutta ilmettä ruskan sävyillä.

Kehys: Christian Dior® Dioressence8 SX7 53-

Linssi: Hoyalux Id Lifestyle 3 Eyas 1.6 H-Hvl

01 tammikuu
2018

Ray Ban ® Scuderia Ferrari

Ensimmäiset kevään 2018 aurinkolasit ovat saapuneet Näkökenttään.

Mukana mallistossa on jotain uutta ja erityistä Ray Ban® - aurinkolaseilta.

Näkökenttä Ky
Kuninkaankatu 32
33200 Tampere

Puh. (03) 214 3530
Faksi (03) 222 5229

ma - ke 10.00 - 18.00
to - pe 9.00 - 17.00
la 10.00 - 14.00
(kesälauantait suljettu)