Näkökenttä

Uutiset (Arkisto)

2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011
31 joulukuu
2012

Barokin kauneus

Tänä syksynä niin muotia kuin sisustamistakin on ispiroinut konstikas, yleellinen ja runsaasti yksityiskohtia omaava barokin aikakausi. Alkujaan tämä luova ja taiteellinen aikakausi kukoisti 1600-luvun Roomassa suurieleisyydellään ja dramaattisuudellaan. Läpi vuosisatojen se on jatkanut taiteilijoiden ja muotisuunnittelijoiden inspirointia. Vaikutteita ovat saaneet mm. Alexander McQueen, Vivienne Westwood ja Dolce & Gabbana.

Helpoin keino päivittää vaatekaappi alkavan vuoden trendiin on asusteet ja siten toki silmälasit. Tästä hyvää mallia näyttää Dolce & Gabbana (kehys: DG3050 2675)

17 joulukuu
2012

Joulunajan aukioloajat

Lauantaina 22.12, maanantaina 24.12 sekä tiistaina 25.12 ja keskiviikkona 26.12 Näkökenttä on suljettu.

Maanantaina 31.12 suljemme kello 14.00

Kiitämme asiakkaitamme kuluneesta vuodesta ja toivotamme iloista joulun aikaa!

04 joulukuu
2012

Hyvää itsenäisyyspäivää

Siniset pokat päähän ja itsenäisyyttä juhlimaan!

Keskiviikkona 5.12 Näkökenttä sulkee kello 18.00

Torstaina 6.12 Näkökenttä on suljettu

kehys: Christian Dior CD3242 MB6

12 marraskuu
2012

Marc Jacobsin syysuutuuksia on saapunut

Yhdysvaltalainen muotisuunnittelija Marc Jacobs tunnetaan omaa nimeään kantavasta yleellisestä mallistostaan, leikkisästä Marc by Marc Jacobs fuusiomallistostaan sekä ranskalaisen Louis Vuittonin muotitalon taiteellisena johtajana.

Jacobs valmistui maineikkaasta New Yorkilaisesta Parsons School of Designista, jonka jälkeen hän työskenteli lyhyen kauden periamerikkalaisesta tyylistään tunnetulla Perry Elliksellä. Jacobsin kokeellinen "grunge" kokoelma oli kuitenkin muotitalolle liikaa ja Jacobs sai luvan lähteä talosta.

Onneksi! Tämän jälkeen vuonna 1994 Jacobs perusti omaa nimeään kantavan merkin joka ajan myötä laajeni niin tuoksuihin, koruihin kuin silmälaseihinkin.

Tänä syksynä täydensimme silmälasikehysten valikoimaa näillä pirteillä ja rohkeilla muovikehyksillä.

 

29 lokakuu
2012

Diorin villit kuviot

Marraskuun Gloria-muotilehdestä löytyi meille tuttu Christian Diorin kehys. Villit kuviot -muotijutussa nähdään syksyn uutta Dioria lämpimissä sävyissä. Meiltä Näkökentästä kehys löytyy raikkaana pinkkinä.

kehys: Christian Dior CD3252

15 lokakuu
2012

London Fashion Week ja pyöreät pokat

Pyörähdimme muutama viikko sitten London Fashion Weekillä ja mitä matkasta jäi mieleen: No tietenkin trendikkäät ihmiset ja pyöreät silmälasipokat.

Kuvassa Näkökentän syksyn mallistoa Andy Wolfilta, Chloelta ja Carreralta.

08 lokakuu
2012

Uutta linssitekniikkaa; Hoyalux ID Lifestyle V+

 

Hoyalux iD Lifestyle V+ on Hoyan uusin moniteholinssi, jonka valmistuksessa on hyödynnetty MyStyle iDentifierin avulla saatua palautetta. Näiden optikoilta ja kuluttajilta kerättyjen tietojen avulla uuden linssin voimakkuusjakauma ja progressiorakenne on suunniteltu uudelleen. Tämän ansiosta näköalueet ovat selvästi aikaisempaa laajemmat ja virheettömämmät. Lisäksi linssin suunnittelussa on huomioitu uudet kehystrendit sekä lasien käyttöolosuhteet.

 

Tutkimustyö johti kahteen erilaiseen vaihtoehtoon, joiden avulla pystymme täyttämään entistä paremmin asiakkaidemme tämän päivän näkötarpeet:

 

Hoyalux iD Lifestyle V+ Harmony

on monipuolinen moniteholinssi, jonka voimakkuusjakauma on erittäin miellyttävä kaikilla pääkatselualueilla; lähelle ja kauas. Harmony on täydellinen valinta entisille monitehokäyttäjille, jotka odottavat parasta mahdollista näkemistä kaikille katseluetäisyyksille.

Hoyalux iD Lifestyle V+ Clarity

on dynaaminen moniteholinssi, jonka pääpaino on kaukonäkemissä. Ratkaisuna Clarity on ihanteellinen alkavaan aikuisnäköisyyteen ihmisille, jotka arvostavat tarkkaa kaukonäkemistä.

01 lokakuu
2012

City Deal - etu Näkökentässä

Maanantai 1.10.2012  City Deal - etu on 200 tai 250 euron lahjakortti yksiteholaseihin tai moniteholaseihin, vain 20 euroa.

Nyt on oiva tilaisuus päivitää silmälasit pimeneviin syysiltoihin ja lähestyviin joulun juhliin. Kuvassa mallia näyttää Andy Wolf Eyewear Silmon messuilla. 

Käytettävänäsi on koko Näkökentän kehysvalikoima; myös juuri saapuneet syksyn uutuudet.

Edun tarkemmat tiedot voit tsekata tästä linkistä 

http://www.groupon.fi/deals/tampere/nakokentta/1082850614 syyskuu
2012

Chanel Prestige 2012 - Tweed

"I created the best known style in the world" - Coco Chanel

Syksyn piristykseksi olemme saaneet Chanelilta uuden Prestige-malliston. Tänä vuonna kehysten ja aurinkolasien aisoista löytyy muotitalon ikonista tweed-kangasta viidessä eri värissä.

Coco Chanel valitsi jo vuonna 1924 tweedin ajattomien asujensa materiaaliksi. Muotineron käsissä käyttövaatteista tuttu kangas jalostui salonkikelpoiseksi ja couture-vaatteiden arvoiseksi. Chanel lanseeraa joka sesongille uuden version tästä klassikosta, josta on tullut vuosien saatossa muotitalon tavaramerkki.

Valikoimastamme löytyy tällä hetkellä Chanelin tweediä klassisen musta-valkoisena sekä ruskeana. Keväällä saapuvat kokoelman aurinkolasit.

Tervetuloa sovittamaan!

07 syyskuu
2012

Sara aloitti Näkökentässä

Sara aloitti Näkökentässä

Me Näkökentässä iloitsemme tiimimme uudesta vahvistuksesta, Sarasta.

Optikko Sara Pohjalainen aloitti elokuussa Näkökentässä. Tämä iloinen ja reipas pohjoisen tyttö tarttuu haasteeseen kuin haasteeseen näöntutkimuksessa, tekee hankalimmakin korjaukset ja tuo tuoreita trendejä kehysmallistoomme.

Tervetuloa taloon Sara!

20 elokuu
2012

Andy Wolf - Berlin Fashion Week

Annetaan Andy Wolfin uutuuksien puhua puolestaan.

27 heinäkuu
2012

Prada Minimal Barouque

Jo kesän 2011 Pradan naisten vaatekokoelma inspiroi Pradan Minimal Barouque aurinkolaseja. Näiltäkin Näkökentän uutissivuilta tutusta ja mediassa hehkutetusta aurinkolasista tuli syksyksi 2012 silmälasikehys. Silmälasikehyksen koko ja muotoilu ovat toki hillitympiä mutta aisassa on nähtävissä tuttu orginaali muotoilu.

Tervetuloa sovttamaan syysuutuuksia!

07 heinäkuu
2012

Syksyn 2012 kehysuutuuksia Bvlgarilta

Tulevan syksyn 2012 uutuuksia alkaa vähitellen saapua Näkökenttään. Tällä viikolla saimme kehyksia niin Chanelilta kuin Bvlgarilta.

Bvlgari tunnetaan parhaiten italialaisena jalokivien ja luksustuotteiden valmistajana. Bvlgarin perusti kreikklainen Sotirio Voulgaris jo vuonna 1884. Bvlgarin tuoteperheeseen kuuluu jalokivien lisäksi niin tuoksuja, käsilaukkuja, kelloja kuin silmä- ja aurinkolaseja. Vuonna 1997 Luxottica Group aloitti näiden kehysten valmistuksen.

Silmälaseissa on nähtävissä Bvlgarille tyypillisiä värikkäitä kiviä sekä antiikin Rooman symboleita kuten kolikoita ja käärmeitä. Silmä- ja aurinkolaseihin sopii lausahdus, että Bvlgari edustaa tyyliä ja yleellisyyttä.

18 kesäkuu
2012

Juhannuksen aukioloajat

Torstaina 21.6 suljemme kello 14.00

Perjantaina 22.6 ja lauantaina 23.6 Näkökenttä on suljettu

Näkökenttä toivottaa hyvää juhannusta!

06 kesäkuu
2012

Andy Wolf ja Superstar Lady Gaga

Perustamisestaan lähtien, vuodesta 2006, itävaltalainen Andy Wolf Eyewear on vaikuttanut silmälasien muotitrendeihin. Muotitietoiset kuluttajat ympäri maailmaa käyttävät Andy Wolf Eyewear aurinkolaseja ja silmälasikehyksiä.

Mekin olemme tutustuneet Andy Wolf Eyewearin muotoilijaan Katharina Plattneriin Pariisin Silmon messuilla sekä ihastelleet aurinkolasiuutuuksia tänäkin keväänä New Yorkin Vision Expo East näyttelyssä.

Uusimmassa mallistossaan Andy Wolf Eyewear onnistui taas kerran yhdistämään retron ja tämän päivän trendien symbioosin. Andy Wolf mallistojen tuotteita valmistetaan rajoitettu vain 500 kappaleen erä jokaista väriä eli kyseessä on yksilöllinen tyyli.

Omaleimainen Lady Gaga on tunnettu huippumuodikkaista vaatteistaa ja hän käyttää asusteina Andy Wolf aurinkolaseja. Erityisen tykästynyt hän on kuvassakin olevaan "Miss Marple" malliin. Tässäkin mallissa kyseessä on innovatiivinen valmistustekniikka ja materiaali. Muovimateriaalilevy on löytö Saksassa olleesta varastosta. Tästä muovilevystä on valmistettu Itävaltalaisella käsityötaidolla erittäin laadukkaat ja tyylikkäästi viimeistellyt retro-chic henkiset aurinkolasit  tai silmälasikehykset.

Andy Wolf Eyewearin muotoilija Katharina Platterin on innoissaan kuuluisasta asiakkaastaan. Ja me iloitsemme siitä, että Andy Wolf kehyksiä löytyy runsaasti Näkökentän valikoimasta!

 

 

28 toukokuu
2012

Siirrymme kesäaikatauluun

Ulkona säät lämpenevät ja aurinko paistaa, joten mekin Näkökentässä siirrymme kesän aukioloaikoihin.

Näkökenttä on kesän ajan (2.6 - 1.9) lauantaisin suljettu.

Arkena palvelemme normaalisti maanantaista keskiviikkoon 10.00-18.00 sekä torstaina ja perjantaina 9.00-17.00.

 

10 toukokuu
2012

Proclear 1 Day - kesäkampanja

Kesä ja sen myötä lomat sekä kesätapahtumat lähestyvät.

Piilolasit tulevat ajankohtaisiksi aurinkolasien kanssa, eri urheilulajeissa sekä matkoilla. Kertakäyttölinssi on kätevä ratkaisu sillä silloin sinulla on käytössä aina uusi puhdas linssipari ilman erillisiä hoitonesteitä.

Proclear 1 Day on ensiluokkainen kertalinssi, jonka valmistuksessa käyttömukavuus on huomioitu ja ne tuntuvat entistä miellyttävimmiltä koko päivän. Ne sopivat erityisesti myös kuivasilmäisyydestä kärsiville.

Näkökenttä tarjoaa yhteistyössä Cooper Visionin kanssa hyvän piilolasitarjouksen  kesäksi. Ostaessasi 60 paria Proclear 1 Day-linssejä saat 30 paria veloituksetta kaupan päälle. Tarjous on voimassa elokuuhun 2012.

26 huhtikuu
2012

Vapun aukioloajat

Maanantaina 30. huhtikuuta Näkökenttä sulkee kello 14.00

Tiistaina 1. toukokuuta Näkökenttä on suljettu

Näkökenttä toivottaa iloista vappua!

16 huhtikuu
2012

Uutuus Näkökentässä; After All, No Regrets. CARRERA

Carreran aurinkolasien valmistus aloitettiin Itävallassa jo vuonna 1956. Perustaja Wilhelm Anger sai inspiraation näihin sporttisiin aurinkolaseihin moottoriurheilukilpailuista. Anger kehitti aurinkolaseihinsa vuonna 1964 materiaalin nimeltä optyl, joka teki Carrera-aurinkolaseista ylivertaisia muihin aikalaisiinsa nähden. Tänä päivänäkin optyl on yksi tärkeimmistä muovimateriaaleista kehysteollisuudessa.

Vuonna 1974 Carrera kehitti yhden kuuluisimmista aurinkolasimalleistaa Carrera Porsche Design, joka on jälleen saatavilla . 1980-luvulta Carrera muistetaan lukuisista urheilutapahtumista olympialaisista formula 1 kisoihin.

Carrera on nyt siirtynyt 2010-luvulle ja lanseerannut aurinkolasien lisäksi modernin kehyskokoelman. Jos aurinkolasit henkivät 80-lukua niin kehykset ovat hillitympiä mutta niistäkin löytyy tarvittaessa Carreralle tuttuja värejä hopeasta ja mustasta punaiseen ja siniseen.   

Carreran mallisto on saapunut kevään 2012 uutuutena Näkökenttään.

After All,  No Regrets. Carrera

02 huhtikuu
2012

Pääsiäisen aukioloajat

Torstaina 5.4.2012 suljemme kello 14.00.

Vietämme pääsiäistä viikonlopun yli ja Näkökenttä on perjantaina 6.4, lauantaina 7.4 ja maanantaina 9.4 suljettu.

Näkökenttä toivottaa iloista pääsiäisenaikaa!

29 maaliskuu
2012

Terveisiä Vision Expo 2012- messuilta

Terveisiä Internation Vison Expo 2012 messuilta ja New Yorkista!

Viime viikonloppuna järjestettiin New Yorkin Manhattanilla etärannikon suurin silmälasimuotiin ja näkemiseen  liittyvä tapahtuma, jossa näkemisen ammattilaiset niin Amerikasta kuin ympäri maailmaa tapaavat ja vaihtavat ajatuksiaan.

Teimme Näkökentästä kevätretken tapahtumaan ja haimme ideoita loppuvuoteen.

Kesän lähestyessä innostuimme toki aurinkolasimuodista.

Amerikassa kun ollaan niin pintansa pitävät klassiset Ray Banin  aurinkolasit. Pilottilaseja (Aviator), Wayfarereita ja Clubmastereita ei näkynyt vain messuilla vaan myös katukuvassa. Klassikkovärien (kulta, musta ja tortoise) rinnalla iloteltiin väreillä sekä erilaisilla peililinsseillä.  Messuilla oli nähtävissä muilta merkeillä näistä klassikoista erilaisia variaatioita.

Tuulahduksen kehysmuotiin toi Safilon järjestämä muotinäytös.  Meillekin Näkökentässä tutut merkit esittelivät uutuuksiaan. Eikä se muotinäytöskään hullumpi ollut kun lavalla nähtiin myös niin Marc Jacobsin ja Guccin vaatteita ”Fab 5” tutun Carson Kressleyn spiikkaamana…

Kehysmuoti jatkaa tulevana syksynäkin tutuilla linjoilla; retrotyyliin muovikehyksiä ohuilla aisoilla.  Poissa ovat suuret logot, tilalla hillitty värikkyys.  

Lisää kuvia ja tunnelmia Facebook sivuillamme. 

05 maaliskuu
2012

Prada Minimal Barouque

Pariisin syksn 2011 muotiviikoilla Lanvinin muotinäytöksen kutsuvieraillakin nähty ja muodin maailmassa hehkutettu Pradan Minimal Barouque aurinkolasi on saapunut Näkökenttään. Me katselemme maailmaa ruskean kehyksen läpi mutta muitakin värejä saadaan toki tilaamalla. 

(Kuvassa vasemmassa reunassa)

 

 

15 helmikuu
2012

Kevään 2012 Oakleyt ovat saapuneet

Kevään ja kesän 2012 uudet Oakley aurinkolasit ovat saapuneet Näkökenttään. Aurinkolasimallistomme on nyt laajimmillaan ja meitä löydät aurinkolasit erilaisiin käyttötarkoituksiin ja harrastuksiin, olipa lajisi sitten pyöräily, golf, purjehdus tai mikä tahansa. Olemme Näkökentässä kouluttaneet optikkomme suunnittelemaan Sinulle juuri sopivimman Oakley – aurinkolasiratkaisun.

Mutta mikä tekee Oakleystä niin ylivertaisen muihin aurinkolaseihin verrattuna?

Oakley aurinkolasien linssit valmistetaan patentoidusta ja kevyestä Plutoniitti materiaalista, joka takaa lyömättömän suojan haitallisia ultraviolettisäteitä vastaan.  Se suojaa 100 prosenttisesti UVA, UVB ja UVC säteilyltä sekä haitalliselta siniseltä valolta.  Suojaus on linssimateriaalissa eikä sillä ole mitään tekemistä linssin värin tai tummuuden kanssa.  Linssimateriaalin kestävyyttä on testattu ns. kuulatestillä, jossa kuula ammutaan kohti linssiä suurella nopeudella.

Oakley aurinkolasit voidaan valmistaa  useimmilla silmälasivoimakkuuksilla niin yksitehoina kuin monitehoinakin sekä kustomoida linssin väri toiveiden ja vaatimusten mukaan.  True Digitan teknologia takaa parhaan mahdollisen näön suoran katselinjan lisäksi myös reuna-alueille.

Kaikki linssit valmistetaan HDO® (High definition optics) teknologialla, joka takaa tarkan näkemisen ja ylivoimaisen kirkkauden.  Linssit voidaan myös varustaa polarisaatio-ominaisuudella, joka poistaa tasaisilta pinnoilta kuten asfaltilta, vedestä ja lumelta tulevan heijastuksen. Polarisaatio-ominaisuus oli linssin molekyylirakenteessa pinnoitteen tai kalvon sijaan, joka parantaa sen laatua ja kestävyyttä.

Linssin peilipinnalla (Iridium®) voidaan parantaa kontrastia sekä värien erotuskykyä.  Hydrofobinen pinnoite taas hylkii vettä, öljyä ja likaa pitäen linssin aina kirkkaana.

Laadukkaan aurinkolasin ei tarvitse näyttää tylsältä. Tämän todistavat monet urheilijat formulatähdistä lumilautailijoihin.

Tervetuloa tutustumaan Oakley aurinkolaseihin! Rakennetaan sinulle yhdessä hyvää näkemistä kesän harastuksiin!

06 helmikuu
2012

City Deal - etu Näkökentässä

Maanantain 6.2.2012 City Deal - etu on 200 tai 250 euron lahjakortti yksiteholaseihin, moniteholaseihin tai aurinkolaseihin silmälasivoimakkuuksilla, sisältäen näöntarkistuksen, vain 20 euroa.

Nyt on oiva tilaisuus päivitää silmälasit tai aurinkolasit kevätkaudelle!

Käytettävänäsi on koko Näkökentän kehys ja aurinkolasivalikoima.

Edun tarkemmat tiedot voit tsekata tästä linkistä 

http://www.citydeal.fi/deals/tampere/nakokentta/3106822

27 tammikuu
2012

Dolce & Gabbana Lace Collection

Muutama viikko sitten tutustuimme Chanelin kehysten valmistukseen.

Nyt voimme ihailla Dolce & Gabbanan Lace Collectionin kehysten valmistusta. Nämä kehykset ovat saaneet inspiraationsa muotitalon 2011 malliston vaatteista.

Meiltä Näkökentästä löytyy pitsiä niin muovikehyksistä kuin hengettömistä kehyksistä. Helmikuun aikana saapuvat myös aurinkoalasit.

19 tammikuu
2012

Andy Wolf

Andy Wolf valmistaa persoonallisia ja laadukkaita kehyksiä käsin Itävallassa. Me saimme Näkökentään myös Andy Wolfin keittokirjan, jossa suunnittelijan ystävät esittelevät lempireseptinsä kehysten kera. 

Olisiko aika kokata viikonlopun ruuat uusissa Andy Wolf kehyksissä?

 (Kehys AW 4420 col a)

05 tammikuu
2012

Chanel - Collection Chaine

Collection Chaine kehyksen synty

Vuonna 1955 Chanelin naisten laukkuun ilmestyi ketjusta valmistettu olkahihna, joka teki naisen käsilaukusta uudenlaisen, käytännöllisen ja näppärän kantaa olalla. Tästä laukusta tuli muodin symboli nimeltä 2.55.

Syksyllä 2011 nämä ketjut ilmestyivät Chanelin silmälasien ja aurinkolasien asoihin. 

Klassisiin muotoihin lisättiin punottu lampaannahka-aisa. Paksumpi punos sai nimekseen Glam Rock kun taas ohuempaa kutsutaan Precious Jeweliksi. 

Meiltä Näkökentästä löytyy näitä kumpaakin mallia niin ruskealla, punaisella kuin luunvärisellä punoksella.

Helmikuussa herkutellaan vielä sarjan aurinkolaseilla.

"Belive me, I know women, give them chains, women love chains..."

-Mademoiselle Chanel 

 

Näkökenttä Ky
Kuninkaankatu 32
33200 Tampere

Puh. (03) 214 3530
Faksi (03) 222 5229

ma - ke 10.00 - 18.00
to - pe 9.00 - 17.00
la 10.00 - 14.00
(kesälauantait suljettu)