Näkökenttä

Uutiset (Arkisto)

2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011
30 syyskuu
2019

Gaala Lasten hyväksi

Gaala lasten hyväksi on Pirkanmaan loisteliain hyväntekeväisyys -gaala jonka kautta kerättävät varat menevät Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n kautta Tampereen Yliopistollisen sairaalan uuteen lasten- ja nuorten sairaalaan, yksikköön, joissa hoidetaan alle 16-vuotiaita veri -ja syöpäsairauksista kärsiviä pieniä potilaita.

Näkökentällä on ilo olla mukana tässä tärkeässä tapahtumassa tänäkin vuonna.


 

16 syyskuu
2019

Essilor - Toinen linssipari veloituksetta

Näkökentällä on ilo kertoa syksyn toiset linssit veloituksetta - kampanjasta yhteistyössä Essilorin kanssa.

Ostaessasi normaalihintaiset silmälasit Essilorin Crizal-pinnoitetuilla Varilux-linsseillä (X Series, Physio 3.0, Comfort 3.0 tai Eyezen) saat toiset linssit veloituksetta. Nämä voivat olla monitehot, yksitehot, syväterävät tai aurinkolasit. Optikkomme auttavat sinua valitsemaan sopivan linssiratkaisun yksilöllisten tarpeidesi mukaan.  

Tervetuloa!

Kampanja on voimassa 1.9- 31.12.2019.

09 syyskuu
2019

HOYA Hi-Vision LongLife - pinta

Linssivalmistaja Hoyan Hi-Vision LongLife-pinnoite on toistamiseen testattu riippumattoman laboratorion toimesta. Testitulokset osoittavat LongLife-pinnan olevan naarmunkestävämpi ja helpompi pitää puhtaana kuin monet kilpailevat pinnat. Linssin heijastamattomuusominaisuudet myös säilyvät muuttumattomina pisimpään. 

Tämän pinnan voit toki yhdistää useimpiin Hoyan linsseihin. Näkökentän optikot auttavat Sinua mielellään löytämään hyvän ja kestävän linssiratkaisun!

02 syyskuu
2019

Syksyn aukioloajat

Kesälomat on vietetty ja Näkökenttä on taas syksyn tultua avoinna myös lauantaisin.

Arkisin Näkökenttä on avoinna maanantai-keskiviikko 10.00 - 18.00, torstai-perjantai 9.00 - 17.00.

Lauantaisin Näkökenttä on avoinna kello 10.00 – 14.00.

Tervetuloa tutustumaan syksyn uutuuksiin!

26 elokuu
2019

Viikon valinta # 93

Pääsuunnittelija Maria Grazia Chiurin myötä Dior®:n mallisto on täydentynyt pelkistetyillä metallikehyksillä. Kevyet linjat ja vahvat muodot luovat täydellisen yhdistelmän joka on ihanan raikas vaihtoehto voimakkaille muovikehyksille.

Kehys: Christian Dior® DiorStellaireO5 RHL 54-

Linssi: Hoyalux MyStyle Eyas 1.6 H-hvl

12 elokuu
2019

Viikon valinta # 92

Herkullinen väri ja sopivasti retro muotokieli tekevät näistä yhdet kesän ihanimmista aurinkolaseista. Laadukkaan Optyl-materiaalin ansiosta isojenkaan voimakkuuksien toteuttaminen ei ole ongelma.

Kehys: Christian Dior® Diorizon2 L7QQT 51-

Linssi: Hilux Eynoa 1.67 Kastanja H-HVL

29 heinäkuu
2019

Kesäale - Aurinkolasit -30%

22 heinäkuu
2019

Hoya LongLife UV Control-pinta - 100% UV suoja

Kesäkuussa muistuttelimme teitä haitallisesta UV-valosta ja kuinka voit suojautua siltä jopa kirkkailla silmälasien linsseillä. Kesän jatkuessa palautellaan asiaa mieleen!

08 heinäkuu
2019

Viikon valinta # 91

Asiakkaamme ihastui kehyksen näyttävään malliin ja rohkeaan väritykseen. Viimeistelimme aurinkolasit Variluxin moniteholinsseillä, joilla näkeminen on tarkkaa ja miellyttävää kaikille etäisyyksille.

Kehys: Celine® CL4008I 56N 48-

Linssi: Varilux Physio 3.0 Orma Crizal Sun UV

24 kesäkuu
2019

Kesäale

KESÄALE ON ALKANUT!

- Toinen linssi veloituksetta ostaessasi normaalihintaiset silmä-tai aurinkolasit

- Aurinkolasit -30%

(aurinkolasitarjous ei koske seuraavia tuotteita: Chanel ®)

Tarjous voimassa 31.8.2019 asti

17 kesäkuu
2019

Juhannuksen aukioloajat

Torstaina 20.6.2019 suljemme kello 14.00

Juhannuksena 21.6 – 23.6.2019 Näkökenttä on suljettu.

Hyvää Juhannusta!

10 kesäkuu
2019

Hoya LongLife UV Control-pinta - 100% UV suoja

Uv-säteilyn vaarat muistuttavat meitä aina keväisin. Usein Uv-suodatus mielletään vain aurinkolasien ominaisuudeksi mutta myös kirkkaat linssit voivat suojata silmiä haitalliselta UV-säteilyltä.

Hoyan LongLife UV Control-pinnoite on heijastamaton pinnoite, joka takaa 100% uv-suojan kaikissa linssityypeissä ja materiaalisessa. Hoyan UV Control pinta yhdistetään kestävään LongLife pintaan, joka tekee linsseistä aina kovat ja helpot pitää puhtaina.

Hoyan UV Contol -360 pinta

- Estää silmien ikääntymistä

- Suojaa harmaakaihilta ja muilta silmäsairauksilta

03 kesäkuu
2019

Uusi Essilor Eyezen® tuoteperhe

Linssivalmistaja Essilor on kehittänyt erityisesti nuorille sopivan Eyezen ® linssi tuoteperheen. Eyezen ®- linssit rentouttavat asiakkaasi silmiä käyttäjän tarpeen mukaan. 

Eyezen Start-linssit on valmistettu Dualoptim-teknologialla. Linsseissä voimakkuus säilyy oikeanlaisena koko linssi alueella kohteen sijainnin sekä katseen suunnan mukaan eivätkä käyttäjän silmät rasitu edes digitaalisia laitteita katseltaessa. Tavallisessa yksiteholinssissä muodostuu helposti voimakkuusvirhettä ja ei-toivottua astigmatistia lähinäön alueella.  Näin Eyezen ® start-linssit rentouttaa silmät, takaa tarkemman lähinäön sekä Eyeprotect System pinta suojaa silmät haitalliselta sini-violetilta valolta.

Eyezen ® Boost linssi on suunniteltu nuorille aikuisille enne varsinaista aikuisnäköisyyttä ja moniteholinssejä. Se on yksiteholinssi, jossa on lähituki linssin alaosassa. Eyezen ® Boost sopii mainiosti, mikäli koet silmiesi olevan väsyneet, kutisevat tai kuivat päivän päätteeksi. Usein oireina on myös tarve lepuuttaa silmiä erilaisia näyttöjä katsottaessa tai näön epätarkkuus katsottaessa kauas näytön katselun jälkeen.

27 toukokuu
2019

Kesän aukioloajat

Kesän ajan 1.6 – 31.8.2019 Näkökenttä on lauantaisin suljettu

Arkisin Näkökenttä on avoinna maanantai – keskiviikko 10.00- 18.00

Torstai – perjantai 9.00 - 17.00

Keskiviikkona 29.5.2019 suljemme kello 14.00 ja helatorstaina 30.5.2019 Näkökenttä on suljettu

16 toukokuu
2019

Hallituskadulla tapahtuu

Hallituskadulla tapahtuu!

Tervetuloa tutustumaan sesongin trendikkäimpiin silmä- ja aurinkolaseihin. Olemme pitäneet huolta tamperelaisten näkemisestä jo 40 vuotta, aina laadukkaasti ja ammattitaidolla. Valikoimastamme löydät mm. seuraavien brändien tuotteet:

- Oliver Peoples

- Chanel

- Celine

- Tom Ford

- Christian Dior

- Prada

- Oakley

- Ray-Ban

Tapahtumaviikonlopun ajan 16.- 18.5. tarjoamme kaikki aurinkolasit -30%. (ei koske Chanel®-tuotteita)

Tavataan silmäkkäin!

07 toukokuu
2019

Optikot esittelyssä - Mikko

Lämpimät onnittelut meidän Mikolle!

29 huhtikuu
2019

Air Optix Hydraglyde

Piilolasien Air Optix HydraGlyde perhe täydentyi hajataittoakorjaavalla linssillä.

Nyt saatavilla on piilolasit, hajataittoa korjaavat piilolasit sekä monitehot piilolasit uudella Hydraglyde ja SmartShield teknologialla. Tämä tekee linsseistä miellyttävät ja kostean tuntuiset läpi käyttöpäivän sekä vähentää linsseihin käytön myötä kertyviä epäpuhtauksia.

Puhdistamalla nämä piilolasit Optifree Puremoist nesteellä aktivoit Hydraglyde-pinnan, joka pidentää miellyttävää käyttöaikaa päivässä jopa kaksi tuntia!

Kevään lähestyessä kysy lisää piilolasioptikoltamme!

 

23 huhtikuu
2019

Chanel® Srping - Summer 2019

Chanel® kevät kesä 2019 silmälasi- ja aurinkolasikokoelmaa inspiroi sinisen ja hiekan sävyt sekä materiaaleina farkku ja olkipunos.

Farkulla päällystetyt ja tikatut aisat yhdistyvät korkealaatuiseen muovi asetaattiin, joka jäljittelee tweed pintaa. Rinnalla nähdään kevyttä ja yksinkertaista kullan ja hopean sävyissä. Näissä Chanel® logo on hienostuneesti laserilla kaiverrettu aisoihin ja tikkikuvio niiden päihin.

Miss Rope mallistoa ovat inspiroineet olkihatut. Punos on käsin punottu aurinkolasien aisoihin sekä kehyksen reunoihin. Mallistossa yhdistyy hienostunut muoto ja luonnon materiaalit.

Eye´Conic mallistossa nähdään rohkeita isoja muovikehyksiä. Näissä on nähtävissä ikoninen Chanel® logo. Malliston aurinkolaseissa on linsseissä kullattu peilipinta.

Tervetuloa tutustumaan uutuuksiin!

15 huhtikuu
2019

Pääsiäisen aukioloajat

Pääsiäisen aukioloajat:

Torstaina 18.4 suljemme kello 14.00

Perjantaina 19.4, lauantaina 20.4 sekä maanantaina  22.4

Näkökenttä on suljettu

 

Iloista pääsiäistä!

08 huhtikuu
2019

Aurinkolasit - Dior®

Christian Dior® aurinkolasikokoelma on kevään ja kesän 2019 suosikkimme! Klassisten muotojen lisäksi Dior® on tuonut aurinkolaseihin ajan hengen mukaiset rautalangan ohuet aisat, pienen ovaalin muodon ja pehmeän naisellisen muotoilun. Jotain aivan uutta mihin olemme viime vuosina tottuneet

01 huhtikuu
2019

Viikon valinta # 90

Me pyrimme löytämään ratkaisun ongelmiisi aina kun mahdollista! Asiakkaamme on kovin mieltynyt vanhoihin Oakley®-aurinkolaseihinsa, mutta linssit olivat epäonnisesti lohjenneet. Oakley® ei enää toimita linssejä kyseiseen malliin, joten päädyimme rakentamaan uudet linssit Essilorin Xperio SunMax Wrap-tuotesarjasta.

Oakley®n ohella Essilorin osaaminen on huipputasoa kun halutaan toteuttaa kaarevat linssit omilla vahvuuksilla.

 

Kehys: Oakley® Whisker

Linssi: SV Xperio SunMax Wrap 1.6 Grey Supra

25 maaliskuu
2019

Uusi mallisto - Oliver Peoples®

Uusi mallisto Näkökentässä!

Oliver Peoples® on Los Angelesilainen kehysmerkki jonka mallistot inspiroituvat Kalifornian omaleimaisesta kulttuurista. Brändi on tunnettu ja arvostettu korkealuokkaisten materiaalien ja käsityönä valmistettujen kehysten sekä aurinkolasien ansiosta.

Alusta alkaen Oliver Peoples®:n mallit ovat olleet klassisia ja ajattomia, ja myös kehysten värimaailma on vintage-lasien inspiroima. Aurinkolaseissa Oliver Peoples® käyttää vain lasilinssejä, ja kokoelmassa on aina myös malleja polarisoivilla linsseillä.

Erityisesti meitä ihastuttivat lukuisat pienet mallit, tästä mallistosta myös pieniä kehyksiä kaipaavat löytävät paljon vaihtoehtoja!

 

18 maaliskuu
2019

Uusi mallisto - Oliver Peoples®

Who is Oliver? Tässä hieman maistiaisia kevään uudesta brändistömme.

04 maaliskuu
2019

Aurinkolasit - Celine®

Kevään ja kesän 2019 aurinkolasiuutuudet ovat saapuneet Näkökenttään.

Mallistostamme löytyvät myös Celine® aurinkolasit. Mukana on tuttuja klassikoita mutta myös uusimmat tuulet.

18 helmikuu
2019

Linssiuuttus Hoyalta - Sync III

Tuntuvatko seuraavat oireet tutuilta?

- väsyneet silmät

- päänsärky

- sumea näkö

- kuivat silmät

- valoherkkyys

- heikko hämäränäkö

- ärtyneet silmät

Mikäli vietät päivässä yli kaksi tuntia digitaalisten laitteiden parissa, voivat oireet johtua tähän liittyvästä lisääntyneestä silmien kuormituksesta ja rasittumisesta. 

Hoyan tuoteuutuus Sync III on suunniteltu erityisesti vähentämään ja ennaltaehkäisemään digitaalisten laitteiden aiheuttamaa silmien väsymistä. 

Oikeanlaisella linssivalinnalla pystymme helpottamaan näköoireitasi merkittävästi, kysy lisää optikoiltamme!

04 helmikuu
2019

Viikon valinta # 89

Italiassa käsin valmistettu, ajattoman tyylikäs Tom Ford®-kehys sai arvoisensa parin Hoyan yksilöllisesti räätälöidyistä MyStyle-linsseistä.

Kehys: Tom Ford® TF5453 049

Linssi: iD MyStyle V+ Eynoa 1.67 H-HVL

28 tammikuu
2019

Hoya EnRoute - Vapaus mennä minne vaan

Hoyan autoiluun suunnitellut EnRoute – linssit antavat lisävarmuutta ajamiseen kaikissa olsuhteissa. Olet vapaa menemään milloin ja minne vaan.

Linssin optiikan, filtterin ja pinnoitteen ansiosta et enää koe vastaantulevista autoista aiheutuvaa sokaistumista. Näet selkeästi myös hämärässä, sumussa ja sateella sekä terävästi auton hallintalaitteet ja peilit

21 tammikuu
2019

Kevätuutuuksia - Ray Ban ® aurinkolasit

Kevään myötä Näkökenttään saapuvat niin silmälasi kuin aurinkolasi uutuudet.

 

Ensimmäisenä saapuivat Ray Ban ® kevät 2019 aurinkolasit. Klassikoiden rinnalla näemme uusia pehmeitä muotoja, läpikuultavia värejä sekä hohtavia peilejä. Ray Ban ® naisten mallisto on siro ja ajaton, miesten linjakas ja käytännöllinen.

07 tammikuu
2019

Kevään 2018 aurikolasit

Tässä maistiaisia Christian Dior® kevät - kesä 2019 aurinkolasimallistosta, joka löytyy toki meiltä Näkökentästä.

Nämä uutuudet saapuvat meille helmikuun alussa!

 

 

02 tammikuu
2019

Tammiale

Tammi-alessa erä kehyksiä ja aurinkolaseja-50%

Meille on saapunut jo paljon kevään uutuuksia, normaalihintaisten kehysten ostajalle tarjoamme toisen linssi veloituksetta.

Tarjous voimassa 28.2.2019 asti. Ei koske seuraavien merkkien tuotteita: Chanel ®, Celine®, Oakley®

Näkökenttä Ky
Kuninkaankatu 32
33200 Tampere

Puh. (03) 214 3530
Faksi (03) 222 5229

ma - ke 10.00 - 18.00
to - pe 9.00 - 17.00
la 10.00 - 14.00
(kesälauantait suljettu)