Näkökenttä

Rekisteriseloste

Henkilötietolain 10 §: n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

Näkökenttä Ky
Kuninkaankatu 32
332200 Tampere

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Kaari Knuuttila
Näkökenttä Ky
Kuninkaankatu 32, 33200 Tampere
Puh. (03) 214 3530
Sähköposti: optikko@nakokentta.fi

Rekisterin nimi

Näkökenttä Ky:n asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste ja tietolähteet

Asiakkaasta on tehty potilaskortti optikon/optometristin/silmälääkärin tutkimuksen yhteydessä Promeda-ohjelmistoon. Rekisterin yhteys –ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään osana optikon/optometristin/lääkärin tutkimusta. Näkökentän henkilökunta on laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö. Rekisteriä käytetään asiakassuhteiden hoitoon, asiakasyhteydenpitoon ja markkinointiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
- Henkilön etu- ja sukunimi
- postiosoitetiedot
- puhelinnumero
- sähköpostiosoite
- työpaikka
- tutkimukseen liittyvät esitiedot
- tutkimustulokset
- hoitosuunnitelma
- myydyt optiset tuotteet

Tietojen luovutus

Henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin.
Henkilötietoja voidaan siirtää EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle henkilötietolain säännösten mukaisesti.

Rekisterin suojaus

Rekisteriä ylläpidetään teknisenä tallenteena. Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Rekisteri sijaitsee palvelun tarjoajan suojatulla palvelimella ja varmuuskopioidaan säännöllisesti.

Tarkistusoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26§:n mukaisesti oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja on henkilörekisteriin tallennettu. Tarkistuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle (yhteytiedot mainuttu edellä).

Tietoa evästeistä

Me käytämme tällä verkkosivustolla erilaisia teknisiä sovelluksia, mm. evästeitä, joiden avulla keräämme ja tallennamme tietoja käyttämistäsi palveluista. Em. tietoja käytetään palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen.

Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettua markkinointiviestintää. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymistä toimiakseen.

Näkökenttä Ky
Kuninkaankatu 32
33200 Tampere

Puh. (03) 214 3530
Faksi (03) 222 5229

ma - ke 10.00 - 18.00
to - pe 9.00 - 17.00
la 10.00 - 14.00
(kesälauantait suljettu)