Covid-19 optikkoliikkeessä

19.10.2020

Palvelemme asiakkaitamme normaaliin tapaan, alla olevat ohjeistukset huomioiden. 

Huomioimme koronaviruksen liikkeessämme Näe Ry:n 19.4.2022 päivitetyn ohjeistuksen mukaisesti. Seuraamme myös Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ja THL:n tiedotusta viruksen leviämisvaiheista ja noudatamme alueellisia suosituksia sekä Aluehallintoviraston (Avi) määräyksiä. 

Viranomaisten ohjeistuksen mukaisesti suosittelemme kasvomaskin käyttämistä tullessasi optikon ja silmälääkärin tutkimuksiin pitkäkestoisen lähikontaktin vuoksi. 

Suosittelemme asiakkaitamme desinfioimaan kätensä tarjolla olevalla käsihuuhteella ennen kehysten sovittamista ja näöntutkimusta. Asioithan meillä vain terveenä, yski ja aivasta hihaan. Ruuhkatilanteessa pyydämme pitämään riittävästi etäisyyttä muihin asiakkaisiin. 

Noudatamme normaalia, korkeaa hygieniatasoa ja yleisiä neuvoja tartunnan ehkäisemiseksi. Olemme tehostaneet siivousta ja pyrimme pitämään riittävän turvavälin asiakkaisiimme. Desinfioimme tutkimuslaitteet jokaisen käyttökerran jälkeen ja huolehdimme tehostetusti käsihygieniasta. Asiakkaiden turvallisuuden takaamiseksi henkilökunnallamme on käytössä kasvomaskit.  

Seuraamme viranomaisten ohjeistusta koronaviruksen varalle ja päivitämme toimintaohjeitamme tarvittaessa.